Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Culinair feest in Diksmuide

Foodnews

Culinair feest in Diksmuide

De stad Diksmuide en enkele Diksmuidse topchefs bundelen op zondagavond 17 november vanaf 18 u. de krachten voor een gastronomisch banket. Pieterjan Rosseel (Finalist Eerste kok van België), Dieter Dulst (Hof ter Molen), Tim Saint Germain (Salons Saint Germain), Bert Saint Germain (Bakker Bert), Pieter Clement (De Drie Ridders) en Bert Boussemaere (Notarishuys) nemen u mee op een culinaire reis doorheen water en vuur. Deze unieke ervaring kost slechts 60 euro per persoon.

De chefs van dienst serveren in samenwerking met enkele lokale handelaars en streekproducenten een aperitief, twee voorgerechten, een hoofdgerecht, kaas en dessert. Aangepaste dranken zijn inbegrepen tot de koffie. Speciaal voor dit culinaire evenement wordt een smaakvol restaurant opgebouwd op de Grote Markt van Diksmuide. Muziek wordt die avond gespeeld door de accordeonist Brecht Goudesone, een muzikant afkomstig uit Keiem die onder meer bij Kàjhem Orchestra en Cafe con Leche speelt. Daarnaast zorgt een fotograaf ervoor dat iedereen er een leuke herinnering aan over kan houden. Wie nog wil nagenieten tot in de vroege uurtjes kan terecht op de afterparty in ’t Brouwershuys.
 
Inschrijven voor dit banket is noodzakelijk en kan tot 8 november 2013. Voor meer info en inschrijvingen kunt u terecht bij de Dienst Evenementen, Grote Markt 28, tel. 051 79 30 60 of op  evenementen@stad.diksmuide.be. Er zijn 250 plaatsen beschikbaar en het doel van dit evenement is om mensen kennis te laten maken met betaalbare gastronomie.toegevoegd op 15.10.2013