Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Uitzonderlijk tasting dinner in Dock's Café met topcavahuis Gramona

Foodnews

Uitzonderlijk tasting dinner in Dock's Café met topcavahuis Gramona

Op dinsdag 11 februari om 19.15 u. heeft in Dock's Café in Antwerpen een uitzonderlijk tasting dinner plaats: Gramona meets Dock's Café.
Gramona is een van de enige cavahuizen in Spanje die de kwalitatieve concurrentie met Champagne aankunnen.
Jenny Lieshout, die in 2012 het WSET-diploma behaalde en nu voor Gramona werkt, zal aanwezig zijn om de cava's en wijnen te bespreken.

Het menu voorziet een aperitiefhapje, een oesterdegustatie (met drie verschillende oesters en drie aangepaste cava's), een tussengerecht met sint-jacobsvrucht, risotto en beukenzwam (samen met de topcuvée Celler Batlle Gran Reserva Brut 2002), een hoofdgerecht met Bressekip, ganzenlever en gevogeltejus, en een dessert met witte chocolade, meringue, sinaasappel en gedroogde vruchten. Elk van die gerechten krijgt zijn aangepaste cava of wijn.

Prijs: € 75 per persoon (koffie en waters incluis).
Reservaties: info@docks.be of 03/226.63.30.



toegevoegd op 03.01.2014