Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Nieuwe foodproducten uit Spanje bij La Buena Tierra

Foodnews

Nieuwe foodproducten uit Spanje bij La Buena Tierra

Pasta’s , ijs en dessert van Sandro Desii
De Fideuà pasta’s zijn al lang geen onbekende meer in het assortiment van La Buena Tierra. Naast de Fideuà pasta’s heeft Sandro Desii, ook een zeer uitgebreid gamma aan pasta’s, ijs, snacks en desserts. Deze zijn nu ook bij La Buena Tierra te verkrijgen. Zoals een Triangoli gevuld met Panceta als aperitiefhapje. Of verse ravioli’s als voorgerecht. Even pauzeren met een heerlijk sorbet en de maaltijd afsluiten met een smeuïge moelleux van chocolade en roomijs.

Groenten en conserven La Catedral
La Catedral biedt een heerlijk gamma van pimientos del piquillo, groenten (tomaten, asperges, prei, ...), sauzen en groentecrème. De sterkte van dit merk zit in het behoud van authentieke smaken, met de textuur en puurheid van pas geoogste groenten. De producten worden onmiddellijk verzameld en bewerkt van zodra ze geoogst zijn, en elke stap tijdens het proces zorgt ervoor dat de authenticiteit bewaard blijft. Bij La Catedral de Navarra wordt elke stap uiterst streng en van heel dichtbij opgevolgd.
 
Olijfolie NEUS ESPECIAL 2014 is er.
Vanaf nu is de nieuwe Aceite Neus Especial 2014 verkrijgbaar, de eerste olijfolie van het jaar, een olijfolie die heel erg in de smaak valt omwille van zijn frisheid, intensiteit en aroma’s. Opvallend is zijn groene kleur, maar vooral ook zijn smaak van groene tomaat, granny smith en noten, een olijfolie met zoete impressies en een pikante toets op het einde. Het is een heel zuivere olijfolie (Extra Virgen) die beperkt wordt geproduceerd, verkregen door de eerste persing van groene Arbequina olijven uit Priorat.
toegevoegd op 05.12.2014