De must-eat-adressen van Parijs
Samen met fotograaf Kris Vlegels toont hij je de beste plaatsen om niet alleen de produits du terroir, maar ook de culinaire smeltkroes die Parijs herbergt te proeven. Ondanks de veelzijdige selectie hebben alle locaties enkele zaken gemeen: authenticiteit, toewijding, eerlijke topingrediënten en een no-nonsense aanpak. Ontdek bij elk adres de 'must eat', de specialiteit van het huis, en de geschiedenis errond.
Waar je ook zin in hebt, in deze gids vind je het perfecte adres.
Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.
Uitgegeven bij Lannoo
2025
2024
2023
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Lees ook
- Ontmoeting met Julie Van de Kerchove, raw food pionier in Vlaanderen
- Na de verkiezingen: wat kan je op culinair vlak van Ninove verwachten?
- Tien tips om een goed restaurant te herkennen (en andere te mijden)
- Interview met Paul Van Craenenbroeck, hoofdinspecteur van Michelin
- Koken zonder koken
- Uit eten zonder reservatie

