Uitzonderlijk Zuid-Afrikaans menu in Dock's Café
Zuid-Afrika is een van de oudste wijnlanden van de "Nieuwe Wereld". De wijncultuur gaat er terug tot de 17e eeuw met de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Vandaag staat een generatie jonge talenten klaar met eigentijdse en authentieke wijnen met wereldfaam.Op maandag 15 september heeft de Antwerpse brasserie Dock's Café een aantal vooraanstaande wijnboeren te gast tijdens een exclusief tasting dinner.
Op deze avond wordt een uitzonderlijk menu geserveerd:
Colmant Brut Reserve NV
Kara Savi Oester
Lardo di Colonnata met Sarawak peper
Cape Point Vineyards Isliedh 2013
Lismore Estate Viognier 2012
Tartaar van Albacore tonijn met citroengras, gember, miso en lotuswortel
Cederberg Bukettraube 2012
Marbré van ganzenlever en gerookte eendenborst, gemarineerde frambozen en brioche
Springfield Estate Wholeberry Cabernet 2012
The Sadie Family “Columella” 2004
The Sadie Family “Columella” 2009
Grain fed entrecôte, Zuid-Afrikaanse rode wijn saus, Pont-neuf aardappelen
Tierhoek Straw Wine NV
Salade van citrusvruchten
Sorbet van ananas en zestes van limoen
Aanvang vrijblijvende tasting 18u – dinner 19.15h
Prijs/pp : € 65,00
Reservatie vóór 8 september 2014 : info@docks.be
Tastingdinner in samenwerking met WINES OF SOUTH-AFRICA & WINEWISE
www.docks.be – www.wosa.nl – www.winewise.be