Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Week van de Smaak in 't Appelsveer in Dendermonde

Foodnews

Week van de Smaak in 't Appelsveer in Dendermonde

Tijdens de Week van de Smaak in Dendermonde kan je in restaurant 't Appelsveer proeven van de gerechten die chef Olivier Van de Meerssche maakt op de 'Smaakboot'.
 
Ziehier het menu dat tijdens die week (van 14 tot 24 november) geserveerd wordt:
- Makreel - king-crab en tijm - schorseneren met DEUS 
salade van zurkel en wilde peterselie
- Fazant in cocotte met PAUWEL KWAK - sjalotte - grondwiltloof 
havermout krokant met marjolein
- Peer gegaard in TRIPPEL KARMELIET - verloren brood van 
peperkoek en gember - roomijs met oranjebloesem
Dit menu wordt geserveerd met de bijhorende bieren: Deus, Pauwel Kwak en Trippel Karmeliet.
Het menu kost 50 € per persoon, bieren inbegrepen.

Daarnaast is het wildseizoen volop aan de gang en dit wordt in 't Appelsveer geëerd met twee suggesties: hazerug en reerug.

 Appelsveer, Hoofdstraat 175, 9200 Appels, tel. 052/55.44.90, www.appelsveer.be, gesloten op zondagavond, dinsdagavond en woensdag



toegevoegd op 12.11.2013