Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Restaurant Cafť Boulud

Cafť Boulud

Daniel Boulud is het prototype van de Franse chef die het gemaakt heeft in New York.
Naar het voorbeeld van de meeste Amerikaanse chefs heeft hij van meetaf aan begrepen dat hij naast zijn toprestaurant Daniel (3 Michelinsterren) ook andere eetconcepten onder zijn naam kon openen.
Zoals Bar Boulud (in New York en Londen), een leuk bistroconcept met onder meer authentiek Frans stokbrood en charcuterie van de befaamde Parijse charcutier Gilles Verot.
En ook dit Café Boulud (ondergebracht in het Four Seasons Hotel), waar creatieve gerechten geserveerd worden rond vier thema's: klassiek Frans, het seizoen, de groententuin en de wereldkeuken.
Hier wordt 7 dagen op 7 ontbijt, lunch en diner geserveerd in een gesofisticeerd en toch informeel interieur.
Op de wijnkaart vind je niet minder dan 350 referenties in wijn, voornamelijk Frans maar ook van een aantal kleine producenten uit Canada.


Gegevens
Cafť Boulud
60 Yorkville Avenue
Toronto
tel. +1 416 963 6000
www.cafeboulud.com