Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

De must-eat-adressen van Parijs

Foodnews

De must-eat-adressen van Parijs

Na België, Nederland, New York, Amsterdam en Londen neemt superfoodie Luc Hoornaert je mee op culinaire ontdekkingstocht door Parijs. Het resultaat is een boek vol uitzonderlijke verhalen, gastronomische weetjes en, vooral, een eigenzinnige selectie culinaire adressen.

Samen met fotograaf Kris Vlegels toont hij je de beste plaatsen om niet alleen de produits du terroir, maar ook de culinaire smeltkroes die Parijs herbergt te proeven. Ondanks de veelzijdige selectie hebben alle locaties enkele zaken gemeen: authenticiteit, toewijding, eerlijke topingrediënten en een no-nonsense aanpak. Ontdek bij elk adres de 'must eat', de specialiteit van het huis, en de geschiedenis errond.
Waar je ook zin in hebt, in deze gids vind je het perfecte adres.

Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.

Uitgegeven bij Lannoo



toegevoegd op 04.09.2016